• 01

    Pangiriman Gancang

    Anjeun tiasa nampi produk kalayan laju panggancangna sareng biaya panghandapna dibandingkeun sareng pesaing kami.

  • 02

    Beunghar Dina Ragam

    Sagala Jenis Bagian Mesin Ti Unggal Industri

  • 03

    Produk Kualitas

    Unggal Produk Anu Anjeun Tampa Diparios Ku Inspektur Kualitas Kami.

  • 04

    Palayanan Kualitas

    Kami Salawasna Siap Ngalayanan Kanggo Anjeun Sareng Entong Hariwang Patarosan Saatos Penjualan.

ig

Produk Anyar

Matak ku kapinteran

  • +

    Ngekspor
    nagara

  • +

    Dina jasa
    patugas

  • +

    Produksi
    Daérah

  • +

    Konsumén jeung
    masarakat

Naha Milih Kami

  • Leuwih 8 taun pangalaman

    Kusabab 2013, kami gaduh langkung ti dalapan taun pikeun ngalayanan para nasabah sareng teu aya keluhan. Sareng urang ogé gaduh pangalaman machining pikeun mastikeun unggal prosés tanpa kasalahan.

  • tim staf alus teuing

    Unggal pagawe geus lulus ti casting atawa ngolah jurusan sarta boga pangalaman processing euyeub. Seueur insinyur parantos nampi sertipikat gelar senior anu relevan.

  • Kontrol ketat kualitas produk

    Urang mariksa unggal hambalan dina prosés ngolah produk pikeun ngurangan besi tua produk jeung ningkatkeun efisiensi produksi. Jeung produk kalawan kasusah processing tinggi jeung sarat kasabaran ketat, urang bakal ngarangkep jeung kapal sanggeus inspeksi pinuh.

Blog urang

  • 24 jenis bahan logam jeung ciri maranéhanana ilahar dipaké dina mesin jeung ngolah kapang!

    1. 45-kualitas luhur baja struktural karbon, paling ilahar dipake sedeng-karbon quenched na tempered baja Fitur Utama: The karbon sedeng paling ilahar dipake quenched na tempered baja, mibanda sipat mékanis komprehensif alus, hardenability low, sarta gampang rengat salila nyeuseup cai....

  • CNC lathe kaahlian prosés machining

    CNC lathe mangrupakeun jenis-precision tinggi na-efisiensi tinggi alat mesin otomatis. Pamakéan lathe CNC tiasa ningkatkeun efisiensi mesin sareng nyiptakeun nilai langkung. Mecenghulna lathe CNC geus nyieun usaha meunang leupas tina téhnologi processing mundur. Téknologi ngolah lathe CNC nyaéta c ...

  • 11 léngkah anu kedah dipikaharti dina ngolah gear

    Mesin gear mangrupikeun prosés anu rumit pisan. Ngan ku ngagunakeun téknologi anu leres tiasa ngahasilkeun produksi anu efisien. Unggal bagian tina prosés produksi ogé kedah ngahontal dimensi anu pas pisan. Siklus ngolah gear kalebet péngkolan biasa → hobbing → shaping gear → shav ...

  • FOST
  • voes
  • emer
  • bosch