Precision casting na machining komponén otomotif

Katerangan pondok:

Komponén otomotif ieu dihasilkeun ku silika sol casting, dipaké ku lilin héjo. Jeung roughness permukaan nyaéta Ra. 6.3.

Flange mobil biasana dianggo pikeun nyambungkeun klep, pipa, pompa sareng alat-alat sanés kana sistem pipa sareng alat bantu. Dina sistem pipa, flanges mobil dilas atanapi ngaco babarengan. Dina sistem, sambungan flange disambungkeun ku dua flanges mobil atawa bolts, sarta gasket nyadiakeun sealing éféktif.


Rincian produk

Tag produk

produk Ngaran Bahan Aplikasi Casting toleransi Beurat
2-1 Precision casting komponén otomotif 1.4308 Otomotif ISO 8062 CT5 1,12 kg
2-2 komponén otomotif aluminium on Karting alumunium Karting    90 g
2-3 Precision casting na machining komponén otomotif 30CrNiMo8 Karting ISO 8062 CT5 0,48 g

Katerangan

Dina industri mobil, éta aturan jempol pikeun milih bahan flange mobil. Dina kalolobaan kasus, bahan tina mobil flange jeung tube assembly tetep unchanged. Aya seueur desain flange mobil anu sayogi di pasar, sapertos beuheung las, leungeun baju ngageser, datar, buta sareng benang. Desain ieu didamel ku cara anu tiasa nyumponan sarat tina aplikasi target khusus. Sajaba ti éta, pabrik flange mobil ogé getol ngaropéa ukuran béda tina flange nurutkeun pangabutuh pamaké tungtung. Flanges mobil ieu kedah lulus sababaraha standar sateuacan dipasang di pasar, sapertos standar ASME (AS), dimensi Éropa en / DIN, jsb.

Léngkah Ngolah

Gambar→ Kapang → Suntik lilin→ Rakit tangkal lilin→ Cetakan cangkang→ Déwax-buring→ tuang→ Cabut cangkang→ Cuttiing-Griding→ Machining → Deburring → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Kualitas→ Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami