Tur Pabrik

isys-white

Kakuatan Téknis

Simkuring gaduh insinyur unggulan di Cina, beroperasi parabot processing canggih, sadaya tanaga teknis lulus ti universitas unggulan domestik, sarta aranjeunna gaduh pangalaman euyeub.

isys-white

Kakuatan Produksi

Simkuring gaduh leuwih ti 2000 méter pasagi aréa produksi, precision machining rupa bagian mékanis. Bahan nutupan baja karbon, stainless steel, alloy aluminium, kuningan, jsb Cai mibanda parabot produksi canggih tur alat nguji, design kapang kuat / produksi, casting produksi jeung kamampuhan machining precision.

isys-white

Kontrol kualitas

Grinding machine
Deburring
hegepingqu

Kualitas mangrupikeun pondasi pikeun perusahaan pikeun netep, sareng éta ogé pondasi pangembanganana. Ngan dina kompetisi éliminasi, tiasa perusahaan meunang ngembangkeun considerable kualitas produk. Urang mastikeun ngadalikeun unggal prosedur, sarta boga parabot nguji canggih pikeun mastikeun ngadalikeun unggal produk. Urang nyobian pangalusna kami pikeun mastikeun yén unggal bagian dikirim kaluar téh 100% mumpuni, nu oge konsép urang salawasna taat ka.

isys-white

Kasalametan

Urang boga rasa kuat kaamanan. Nalika damel, kaamanan diutamakeun. Dina situs perusahaan kami, tanda kaamanan tiasa ditingali dimana-mana, ngingetkeun sadayana pikeun nengetan kasalametan nalika damel. Ngadegkeun panyimpen kotak médis darurat nyayogikeun sababaraha suplai médis anu biasa dianggo pikeun kabutuhan darurat. Kami ogé parantos nyiapkeun hidran seuneu sareng alat-alat anti-seuneu sareng listrik anu sanés pikeun ngutamakeun kasalametan karyawan. Dina mangsa wabah, urang tetep ngukur suhu awak unggal dinten, sering disinfect, sareng ngadistribusikaeun masker pikeun ngadamel persiapan anu nyukupan pikeun pencegahan sareng kontrol wabah.

Rélaxasi

Gawé sareng rélaxasi duanana leres. Di perusahaan kami, aya ogé gim, pigura bal sareng alat-alat sanés pikeun pagawé, ku kituna sadayana tiasa latihan sareng bersantai dina waktos senggang saatos kerja keras. Urang ogé bakal ngayakeun kaulinan baskét ti jaman ka jaman jeung nyetél ganjaran. Mékanisme ngamungkinkeun unggal karyawan Ideasys tumuwuh dina lingkungan anu santai sareng pikaresepeun!

isys-white

Kaprihatinan Humanistik

Urang Ideasys nyadiakeun karyawan kalayan karaharjaan pariwisata domestik jeung mancanagara, sarta ogé boga pihak dinner ti jaman ka jaman pikeun ngaronjatkeun kohési tim na enrich kahirupan unggal pagawe. Kami kulawarga badag. Upami kualitas kahirupan unggal karyawan ningkat, maka perusahaan urang ogé kamajuan!

Dina Oktober 2018, perusahaan ngiringan kolega urang ka tempat-tempat indah Dujiangyan, sareng urang ogé nganjang ka dunya sagara kutub. Sanajan hujan poé éta, haté urang pinuh ku cahaya panonpoe!

Dina Agustus 2019, tim kami angkat ka Thailand pikeun perjalanan jarak jauh genep dinten lima wengi. Urang ngarasakeun sagala rupa snacks Thailand, ngalaman budaya lokal béda, sarta ngalaman urut Thailand, nu greatly bersantai awak jeung pikiran urang. Sanggeus lalampahan éta, tim urang jadi leuwih ngahiji, ogé digawé harder dina mangsa nu bakal datang, sarta nyieun kamajuan gede dina karya urang!

isys-white

Sertipikat

ISO9001-1

ISO 9001: 2015 dina basa Cina

ISO9001-2

ISO 9001:2015 dina basa Inggris

TransQ

TransQ