Palang reamer komponén coét daging

Katerangan pondok:

Desain coét daging listrik rumit. Éta dilengkepan 2 atanapi 3 pelat motong tina ukuran anu béda, sapertos 3/16, 1/4 sareng 1/2 inci. Sajaba ti éta, coét bisa boga alat nyorong dahareun jeung rupa-rupa tabung Tonjolan sosis pikeun mantuan dina aliran sausages taneuh kana rupa-rupa casings. Kanggo sabagéan ageung mesin mincing daging, sumbatanna kedah dipiceun. coét daging listrik bisa ngahasilkeun leuwih dahareun kalawan saeutik usaha.

Sabeulahna seukeut, tahan ngagem, umur panjang, kakuatan sareng kateguhan anu saé, henteu aya chipping, henteu karat, henteu aya polusi pikeun produk daging.


Rincian produk

Tag produk

produk Ngaran Bahan Aplikasi Casting toleransi Diménsi Beurat
1-1 Mincing Mesin Bagian matak dipaké dina komponén coét daging AISI 304 Parabot dahareun ISO 8062 CT5 φ800 * 20 mm  90 g
1-2 Palang reamer komponén coét daging AISI 304 Parabot dahareun ISO 8062 CT5    60 g
1-3 Cina mincing mesin matak bagian AISI 304 Parabot dahareun ISO 8062 CT5    1,2 kg
1-4 Komponén coét daging reamer panjang AISI 304 Parabot dahareun ISO 8062 CT5   1,1 kg

Katerangan

Coét daging nyaéta sajenis pakakas dapur, anu dipaké pikeun ngarendang jeung/atawa ngagaul daging atah atawa asak, lauk, sayuran atawa kadaharan nu sarupa. Contona, éta ngagantikeun parabot kayaning cutters daging, nu ogé dipaké pikeun ngahasilkeun daging minced na fillings.

Kumaha ngabersihan bagian coét daging?

Larapkeun minyak mineral atawa minyak mineral food grade dina bagian tina coét daging logam. Kami ngarékoméndasikeun anjeun nganggo botol semprot pikeun gampang dianggo. Saméméh ngagunakeun coét daging, menyemprot wewengkon oiled jeung leyuran 3,8 liter cai jeung hiji séndok tina ngabodaskeun. Bilas unggal bagian ku cai bersih pikeun ngaleungitkeun ngabodaskeun.

Léngkah Ngolah

Gambar→ Kapang → Suntik lilin→ Rakit tangkal lilin→ Cetakan cangkang→ Déwax-buring→ tuang→ Cabut cangkang→ Cuttiing-Griding→ Machining → Deburring → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Kualitas→ Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami