Warta

  • 24 kinds of metal materials and their characteristics commonly used in machinery and mold processing!

    24 jenis bahan logam jeung ciri maranéhanana ilahar dipaké dina mesin jeung ngolah kapang!

    1. 45-kualitas luhur baja struktural karbon, paling ilahar dipake sedeng-karbon quenched na tempered baja Fitur Utama: The karbon sedeng paling ilahar dipake quenched na tempered baja, mibanda sipat mékanis komprehensif alus, hardenability low, sarta gampang rengat salila nyeuseup cai....
    Maca deui
  • CNC lathe machining process skills

    CNC lathe kaahlian prosés machining

    CNC lathe mangrupakeun jenis-precision tinggi na-efisiensi tinggi alat mesin otomatis. Pamakéan lathe CNC tiasa ningkatkeun efisiensi mesin sareng nyiptakeun nilai langkung. Mecenghulna lathe CNC geus nyieun usaha meunang leupas tina téhnologi processing mundur. Téknologi ngolah lathe CNC nyaéta c ...
    Maca deui
  • 11 steps that must be understood in gear processing

    11 léngkah anu kedah dipikaharti dina ngolah gear

    Mesin gear mangrupikeun prosés anu rumit pisan. Ngan ku ngagunakeun téknologi anu leres tiasa ngahasilkeun produksi anu efisien. Unggal bagian tina prosés produksi ogé kedah ngahontal dimensi anu pas pisan. Siklus ngolah gear kalebet péngkolan biasa → hobbing → shaping gear → shav ...
    Maca deui
  • Seven Ways to Detect the Positioning Accuracy of CNC Machine Tools

    Tujuh Cara pikeun Ngadeteksi Akurasi Positioning Alat Mesin CNC

    Akurasi posisi alat mesin CNC nujul kana akurasi posisi anu tiasa dihontal ku gerakan unggal sumbu koordinat tina alat mesin dina kadali alat CNC. Akurasi positioning tina alat mesin CNC bisa dipikaharti salaku akurasi gerak machi ...
    Maca deui
  • Encyclopedia of various measuring tools!

    Ensiklopedia rupa-rupa alat ukur!

    Bab 1 Pangawasa baja, calipers internal tur éksternal sarta gauges feeler 1. Pangawasa baja The pangawasa baja teh pangbasajanna alat ukur panjangna, sarta panjangna sadia dina opat ukuran: 150, 300, 500 jeung 1000 mm. gambar di handap mangrupakeun ilahar dipaké 150 mm pangawasa baja. Pangawasa baja dipaké ...
    Maca deui
  • Seven kinds of thread processing methods are explained in detail!

    Tujuh rupa métode ngolah benang dipedar kalawan jéntré!

    Ngolah benang mangrupikeun metode ngolah rupa-rupa benang internal sareng éksternal nganggo alat pangolahan benang. 1. Thread motong Umumna nujul kana métode machining threads on workpiece kalayan alat ngabentuk atawa hiji alat abrasive, utamana kaasup péngkolan, panggilingan, ngetok, threading nyengir ...
    Maca deui
  • Why do mechanical parts need to be heat treated?

    Naha bagian mékanis perlu dipanaskeun?

    Dina raraga nyieun workpiece logam boga sipat mékanis diperlukeun, sipat fisik sarta sipat kimiawi, sajaba Pilihan lumrah bahan jeung sagala rupa prosés ngabentuk, prosés perlakuan panas anu mindeng indispensable. Baja mangrupikeun bahan anu paling seueur dianggo ...
    Maca deui
  • How to calculate speed and feed?

    Kumaha carana ngitung speed na feed?

    Unggal alat adopts parameter processing béda pikeun bahan processing béda. Dina widang panggilingan, pabrik alat ngamekarkeun leuwih sasaran téhnologi palapis ku optimizing bahan alat pikeun ngaronjatkeun efisiensi machining. Ngaliwatan kombinasi rupa-rupa elemen dina bahan, urang ...
    Maca deui
  • How much do you know about machine tool compensation?

    Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan kompensasi alat mesin?

    Panyimpangan mékanis anu aya hubunganana sareng alat mesin tiasa dirékam ku sistem, tapi kusabab faktor lingkungan sapertos suhu atanapi beban mékanis, simpangan masih tiasa muncul atanapi ningkat nalika dianggo salajengna. Dina kasus ieu, SINUMERIK tiasa nyayogikeun santunan anu béda-béda ...
    Maca deui
  • Does the machine tool make you have a headache? Master teaches you these 3 tricks

    Naha alat mesin ngajadikeun anjeun nyeri sirah? Master ngajarkeun anjeun 3 trik ieu

    Kiwari, éta jadi beuki loba hésé nyieun produk dina industri mesin, sarat kasabaran beuki stricter, sarta sarat roughness permukaan beuki luhur. Naon anu kudu dipigawé lamun alat mesin oyag? Master ngajarkeun anjeun sababaraha trik! Lamun ...
    Maca deui
  • Do you know the historical story of machine tools?

    Naha anjeun terang carita sajarah alat mesin?

    Alat mesin nyaéta mesin anu ngolah kosong logam jadi bagian-bagian mesin. Ieu mangrupakeun mesin nu nyieun mesin, ku kituna disebut oge "mesin indung" atawa "mesin parabot". Biasana disebut alat mesin. Naon kategori alat mesin? Aya m...
    Maca deui
  • Desain sarta aplikasi tina fixture ngembangna basajan pikeun NC péngkolan

    Tulisan ieu utamina ngenalkeun jinis solusi pamrosésan pikeun ngarobih alur ring snap internal dina liang dina awak anu henteu puteran, fokus kana struktur utama, metode pamakean, prinsip utama, kaunggulan utama sareng saterasna perkakas. Pikeun sababaraha bagian husus tina alur spring di lathe nu ...
    Maca deui