Tentang Kami

isys-white

Profil Perusahaan

company profile

Sichuan Ideasys Precision Machinery Co., Ltd. ngagaduhan langkung ti 2000 méter pasagi aréa produksi, mesin precision tina sababaraha bagian mékanis. Usaha ieu kalebet machining casting precision leungitna lilin, machining forging, machining die casting, bar, tube and sheet machining. Bahan nutupan stainless steel, baja tahan panas, baja karbon, baja alloy low, alloy suhu luhur, logam non-ferrous. Kalayan alat produksi canggih sareng alat uji, kamampuan kuat kapang sareng desain produk / produksi, produksi tuang sareng mesin presisi.

Sichuan Ideasys Precision Machinery Co., Ltd. nyaéta kalibet dina panalungtikan & pamekaran produk salaku salah sahiji pabrik profésional kalayan hak impor sareng ékspor. Produk utama: castings, forgings, bagian mesin precision, casting paeh, bagian mékanis sejen tur bagian assembly pikeun ékspor.

Jasa bisnis pikeun rupa-rupa otomotif, kimia cairan, fittings listrik, alat médis, mesin dahareun, alat pétrokimia, rékayasa jeung assembly jeung saterusna. Perusahaan ngagaduhan ampir 20 konsumén sareng komunitas anu stabil, produk utamina diékspor ka Amérika Kalér, Uni Éropa, Australia sareng langkung ti 20 nagara sareng daérah.

Kalayan sumber daya manusa anu kuat, téknologi canggih sareng peralatan, téknologi ngarah, inovasi sareng tim R&D, jasa kualitas sareng alat manajemén modern, diasah salami sababaraha taun kompetisi di pasar internasional sareng janten supplier kualitas gé, BOSCH, Voestalpine, Audi, Foster Wheeler sareng seueur pembeli internasional anu terkenal.

Jeung "integritas kahiji, jasa munggaran" filosofi bisnis jeung "inovasi, ngungudag kaunggulan," sumanget wirausaha, urang sakabeh-heartedly ngabagéakeun babaturan dunya datang konsultasi jeung negotiate bisnis pikeun ngembangkeun hébat silih!

Biantara Pupuhu

4-(2)

2008-2014

Sanggeus lulus jeung magang, Fred indit ka Jerman pikeun kahiji kalina pikeun ilubiung dina Hannover Industrial Fair dina April 2010, sarta diajar ngeunaan kaperluan konsumén jeung budaya nagara séjén.

Saatos pameran, anjeunna earnestly diringkeskeun masalah anu lumangsung dina prosés, sarta anjeunna terus ngaronjatkeun dirina dina mangsa nu bakal datang.

Dina prosés digawé, anjeunna milu dina leuwih ti sapuluh paméran di Perancis, Jérman, Polandia, Thailand jeung Amérika Serikat, dilongok konsumén béda di 20 nagara, sarta deeply dipikaharti kaperluan unggal customer jeung humaniora lokal sabenerna sarta géografi.

2014-2020

Dina bulan Nopémber 2014, anjeunna ngadegkeun Honevice, perusahaan perdagangan asing, kalayan konsép "Kejujuran" sareng "jasa" salaku filosofi bisnis. Aya 10 urang dina tim. Salaku manajer umum anjeunna ngatur operasi sakabéh pausahaan, nyadiakeun layanan hadé pikeun kaperluan konsumén, sarta ngajaga filosofi bisnis integritas. Dina sababaraha taun katukang, kami geus akumulasi rojongan tur kapercayaan ti loba nasabah. Éta pangrojong aranjeunna anu ngajantenkeun Honevice dugi ka ayeuna.

Sanajan aya loba halangan di jalan, contona, kami ogé deceived ku customer sarta ngabalukarkeun kami karugian fatal. Tapi urang tetep teu nyerah, balik pasang pikeun ngaleutikan karugian, sarta gawé harder di wewengkon séjén pikeun nyieun shortcoming ieu. Kagagalan nyaéta indung kasuksesan. Sanajan ieu pangalaman goréng, kami geus salawasna ngajaga sikep optimistis, diajar jeung diringkeskeun tina pangalaman ieu. Ieu mangrupikeun latihan pikeun urang di Honevice!

ceo

Juni 2020

Dina tekanan wabah, anjeunna ngadegkeun Ideasys Precision Machining Factory, anu nempatkeun kadali kualitas ka tingkat anu langkung luhur. Sanajan bisnis perdagangan asing urang geus dipigawé kacida alusna dina sababaraha taun katukang, kadang urang boga loba helplessness. Salaku conto, palanggan ngadesek tanggal pangiriman produk, sareng supplier kami henteu tiasa nganteurkeun produk kusabab sababaraha alesan. Tapi ayeuna, urang tiasa ngontrol waktos pangiriman ku nyalira. Lamun waktu pangiriman kami jangji ka konsumén geus approaching, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngahontal unggal jangji ka konsumén dina sagala waragad!

Sanaos 2020 mangrupikeun taun anu sesah pikeun kalolobaan jalma. Wabah ieu parah mangaruhan sakumna dunya, sareng seueur perusahaan anu ditutup kusabab ieu. Tapi, urang nungkulan loba kasusah jeung ngadegkeun Isys. Malah babaturan kuring nanya ka manéhna lamun manéhna meunang lotre, tapi teu. Kami nembé nangtung sareng ngadeukeutan tujuan nalika batur kasedih ku wabah. Ku alatan éta, Isys digedékeun dina lingkungan anu sesah!

Ayeuna tim kami ngagaduhan langkung ti 30 urang, anu nyayogikeun jaminan anu kuat pikeun kontrol kualitas sareng pangiriman. Hayu konsumén ngalaman yén éta katuhu pikeun milih kami. Kami ngembang dina kecepatan anu luhur pikeun ngawangun pabrik anu langkung lengkep. Pangwangunan budaya perusahaan sareng perawatan kamanusaan perusahaan parantos janten salah sahiji ideu pangembangan penting urang. Kami salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran tur ngadegkeun kamampuhan komprehensif kuat, kaasup assembly, panalungtikan sarta pamekaran, sarta desain. Tujuanana nyaéta pikeun janten perusahaan manufaktur pertengahan ka luhur di masa depan, kalayan kakuatan produksi anu kuat, sareng ogé janten perusahaan anu gaduh ciri-ciri anu tangtu.

Tujuan jangka pondok nyaéta pikeun ngahontal wewengkon produksi leuwih ti 3000 méter pasagi, leuwih ti 50 pagawé sarta omzet leuwih ti $5 juta. Sareng gaduh kamampuan komprehensif anu kuat. Éta bakal mekar dina arah industri manufaktur high-end sapertos industri militer, aerospace sareng penerbangan.

Arah kahareup urang nyaéta: urang hoyong janten pabrik has jeung manajemén ultra lengkep. Nyiptakeun lingkungan anu saé pikeun sadayana pikeun gaduh rasa milik di dieu. Gaduh alat-alat luhur, kapasitas produksi sareng kapasitas pamariksaan, sareng gaduh desain anu kuat sareng kamampuan R&D.