Asesoris burner dipaké dina pembangkit listrik termal

Katerangan pondok:

Burner mangrupikeun jinis alat mékatronik kalayan program otomatisasi anu luhur. Numutkeun fungsina, éta tiasa dibagi kana lima sistem: sistem suplai hawa, sistem ignition, sistem deteksi, sistem durukan sareng sistem kontrol listrik.

Urang nyadiakeun rupa-rupa burners industri pikeun sagala rupa aplikasi pemanasan industri. Pembakar kami nganggo téknologi durukan canggih pikeun mastikeun kinerja sareng efisiensi maksimal. Masing-masing pembakar kami dirojong ku tim insinyur durukan pikeun mastikeun aplikasi pemanasan tepat anjeun. Kalayan pembakar gas anu dipercaya, pembakar minyak, pembakar bahan bakar ganda sareng sistem pembakar industri lengkep, kami nyayogikeun anjeun pilihan anu wijaksana dina hal nilai, réliabilitas sareng kinerja pikeun kabutuhan pemanasan anjeun.

Pembakar kami parantos diulik sacara rinci ti desain ka konstruksi dugi ka tés ahir. Urang ogé bisa ngaluyukeun burners ngagunakeun rupa-rupa wangun jeung ukuran pikeun minuhan kabutuhan konsumén urang.


Rincian produk

Tag produk

produk Ngaran Bahan Aplikasi Casting toleransi Beurat
Burner accessories asesoris burner dijieun di Cina HK Industri pétrokimia ISO 8062 CT6 12,55 kg
Burner accessories Asesoris burner dipaké dina pembangkit listrik termal HH Pembangkit listrik termal ISO 8062 CT6 1,6 kg

 

Katerangan

Ieu diperkirakeun yén trend ngembangkeun kahareup industri pétrokimia internasional bakal parobahan dina struktur bahan baku, sarta sajumlah badag sumberdaya low-karbon bakal asup kana widang aplikasi kimiawi. Dina taun anyar, pamaréntah Cina geus inténsif pangawasan miboga panyalindungan lingkungan sarta nempatkeun maju syarat luhur pikeun panyalindungan lingkungan jeung kinerja hemat energi burners.

Léngkah Ngolah

Gambar→ Kapang → Suntik lilin→ Rakit tangkal lilin→ Cetakan cangkang→ Déwax-buring→ tuang→ Cabut cangkang→ Cuttiing-Griding→ Machining → Deburring → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Kualitas→ Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami