Taros Kami

Sichuan Ideasys Precision Machinery Co., Ltd.

Perusahaan ékspor: Chengdu Honevice Machinery Equipment Co., Ltd.

Alamat

Jalan Longteng Liu, Taman Industri Longteng,

Jalan Xingguang Zhong, Kacamatan Longquan,

Chengdu, Cina

Telepon

+86 28 86289115

+86 18280028662

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami