komponén parabot

Katerangan pondok:

Ieu salah sahiji komponén parabot jenis nu dihasilkeun ku casting precision (lilin héjo). The roughness permukaan nyaéta Ra 6.3.

Ieu mangrupikeun bagian tina alat ukur, sami sareng caliper vernier.


Rincian produk

Tag produk

produk Ngaran Bahan Casting toleransi Beurat
7-1 komponén parabot stainless steel AISI 304 ISO 8062 CT5 50 g
7-2 komponén parabot stainless steel dijieun di Cina AISI 304  ISO 8062 CT5 70 g
7-3 Precision casting komponén parabot stainless steel AISI 304  ISO 8062 CT5 95g

 

Katerangan

Ieu salah sahiji komponén parabot jenis nu dihasilkeun ku casting precision (lilin héjo). The roughness permukaan nyaéta Ra 6.3.

Jenis clamp pipa

Salaku disebutkeun tadi, clamps pipe dipaké pikeun sagala rupa kaperluan, kayaning plumbing, listrik jeung rékayasa kabinet. Aya ogé tipena béda clamps pipe, nu ngawula ka tujuan béda. Ieu di handap.

  1. Bisa diatur

Clamp pipa ieu nganggo aluminium, plastik atanapi baja salaku bahan dasarna. Sakumaha ngaranna nunjukkeun, clamp pipe nyaeta adjustable sarta bisa dipaké pikeun ukuran pipe béda jeung diaméterna. Clamp pipe adjustable bisa gampang loosened atanapi tightened nurutkeun ukuran jeung diaméter pipa. Tapi, clamp ieu béaya rendah sabab tiasa dianggo pikeun sadaya ukuran pipa.

  1. Dipapatahan

Clamp panyangga gaduh bahan panyangga pikeun nyegah korosi bahan sareng tanda-tanda karusakan anu sanés. Umumna dianjurkeun pikeun pipa non-insulated. Nanging, éta ogé tiasa dianggo pikeun pipa sanés, sapertos plastik, logam, atanapi kai.

3. Kaku

Jenis clamps pipa ieu biasana dijieun tina bahan baja atawa beusi. Éta ogé gampang ngonci sareng muka konci, sareng langkung cocog pikeun pangwangunan fasilitas tetep. Nya kitu, éta ogé dipaké dina pangwangunan mesin panggilingan.

4. Swivel kawin silang

Jenis pipa clamp ieu ngamungkinkeun pipa pinuh diputer sareng langkung cocog pikeun kompetisi crossbar. Hal ieu ogé ilahar dipaké dina railings konstruksi, rak jeung struktur sarupa séjénna, sarta ogé bisa gampang dipasang.

5. U baud

Éta ngagaduhan opat bagian: dua kacang hex, baut ngawangun U sareng sela. Biasana dianggo pikeun ngalereskeun sapasang pipa, biasana didamel tina alumunium atanapi baja. Ieu perlu tightened salila instalasi. U-baud clamps ogé bisa ngarojong loba beurat.

Léngkah Ngolah

Gambar→ Kapang → Suntik lilin→ Rakit tangkal lilin→ Cetakan cangkang→ Déwax-buring→ tuang→ Cabut cangkang→ Cuttiing-Griding→ Machining → Deburring → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Kualitas→ Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami