FAQs

FAQ

Patarosan anu sering ditaroskeun

Kumaha ngajamin waktos pangiriman diperlukeun ku konsumén?

Pikeun mastikeun pangiriman tepat waktu, ukuran ieu dirumuskeun:

1. Ukuran organisasi

Ngalaksanakeun tugas husus jeung tanggung jawab tanaga kontrol kamajuan dina sagala tingkatan. Ngalaksanakeun panilitian sareng analisa susulan, pageuh nangkep prakarsa produksi, parios panyabab tepat waktu sareng ngarumuskeun ukuran rémédial pikeun anu teu acan réngsé rencana produksi. Nguatkeun manajemén rencana sareng ngadamel rapat produksi biasa. Nerapkeun siklus produksi total, terus pariksa palaksanaan unggal periode prosés titik ngalawan rencana, timely ngaluyukeun jeung dinamis kontrol pikeun mastikeun realisasi tina total periode konstruksi rencanana.

2. Ukuran teknis

Numutkeun kana kontrol waktos pangiriman, damel rencana operasi mingguan. Pariksa palaksanaan rencana unggal dinten sareng saluyukeun waktosna. Pangropéa sareng perbaikan alat-alat bakal terus-terusan dikuatkeun pikeun mastikeun integritas alat-alat, ku kituna pikeun mastikeun sareng ningkatkeun tingkat pamanfaatan alat-alat, ku kituna pikeun ngahindarkeun kagagalan atanapi kakurangan alat mékanis anu mangaruhan kamajuan proyék. . Nguatkeun manajemén téknis, marios gambar sateuacan unggal prosés, sareng ngalaksanakeun panyingkepan téknis anu lengkep. Dina prosés produksi, kualitas unggal prosés kedah dilacak sareng dipariksa. Upami aya masalah kualitas anu kapendak, éta kedah dilereskeun dina waktosna supados henteu mangaruhan prosés salajengna. Nguatkeun manajemén kualitas, mastikeun ngalaksanakeun kadali kualitas nurutkeun ukuran jaminan kualitas, mastikeun kualitas unggal prosés mumpuni, sarta nempatkeun hiji tungtung ka reureuh periode konstruksi disababkeun ku rework na shutdown disababkeun ku kualitas produk.

5. Ukuran manajemén informasi

Dina prosés produksi jeung instalasi, kumpulkeun data relevan kamajuan sabenerna, nyortir kaluar statistik, ngabandingkeun jeung kamajuan rencanana, sarta nyadiakeun laporan ngabandingkeun ka konsumén rutin. Dina kadalina, rencana operasi mingguan kedah disiapkeun, catetan kamajuan kedah dilakukeun, tabel statistik kamajuan kedah dieusi, hubungan antara sagala aspek kedah koordinasi, ukuran kedah dilaksanakeun tepat waktu, fleksibel, akurat sareng decisively, sagala rupa kontradiksi bakal dileungitkeun, sadaya link lemah bakal strengthened, kasaimbangan dinamis bakal direalisasikeun, sarta target pangiriman bakal dijamin.

Kumaha mastikeun kadali kualitas produk?

1. "Tilu euweuh" métode kontrol

Operator henteu ngahasilkeun produk anu cacad; henteu nampi produk cacad; teu ngidinan produk cacad ngalir kana prosés salajengna. Kabéh staf kudu nyetél konsép kualitas alus "prosés salajengna nyaeta customer". Kualitas alus dimimitian ti diri urang sorangan, dimimitian ti ayeuna, jeung ngalengkepan produk dina hiji waktu.

2. "Tilu inspeksi" métode tés

"Inspeksi Awal" ngarujuk kana pamariksaan kualitas produk anu dipasrahkeun ku produsén saatos parantosan prosés sateuacana sateuacan pamrosésan salajengna, kalebet pamariksaan bahan baku sareng bantu sateuacan ngolah; "Inspeksi diri" ngarujuk kana pamariksaan kualitas produk anu diolah ku produsén saatos pamrosésan réngsé, sareng kualitasna dikawasa sacara ketat ku produsén; "inspeksi husus" nujul kana pamariksaan ku kapala departemén sareng pamimpin tim tanaga pamariksaan kualitas sareng pamimpin pabrik ngalaksanakeun pamariksaan kualitas produk réngsé dina prosés pamrosésan, utamina ku pamariksaan acak. Kualitas mangrupikeun pondasi pikeun perusahaan pikeun netep, sareng éta ogé pondasi pangembanganana. Ngan dina kompetisi éliminasi, tiasa perusahaan meunang ngembangkeun considerable kualitas produk.

Kumaha carana nungkulan keluhan customer?
Saatos ngintunkeun patarosan, sabaraha lami kutipan tiasa dipasihkeun?

Urang bakal cutatan ka anjeun dina 3 workdays.

Métode pangiriman? Kumaha nganteurkeun? Angkutan ti mana?

Urang boga kaunggulan dina pangiriman. Ngan butuh 12 poé pikeun karéta api ti Chengdu ka Éropa. Sarta kami ngarojong unggal angkutan nurutkeun sarat konsumén '.