Bagian otomotif Flange sareng Hardware Cina

Katerangan pondok:

Sistem EGR nyaéta sistem sirkulasi ulang gas knalpot, ngaliwatan gas knalpot kana chamber durukan, ku kituna pikeun ngurangan puncak durukan engine, ngahontal tujuan ngurangan émisi NOx. Flanges ieu dipaké dina sistem EGR.

Flange mobil téh gampang pikeun ngabersihan jeung beroperasi, sarta gampang pikeun pariksa atawa ngaropéa dina prosés pangropéa, ku kituna pikeun ngurangan biaya pangropéa sakabéh jeung downtime atawa waktu pangropéa. Di pasar komérsial, aya seueur jinis bahan anu dianggo pikeun ngadamel flange mobil, sapertos stainless steel, baja karbon, aluminium, alloy, beusi tuang sareng bahan komposit. Tina baja karbon ieu mangrupikeun pilihan bahan flange otomotif.


Rincian produk

Tag produk

produk Ngaran Bahan Aplikasi Casting toleransi Beurat
3-1 Bagian otomotif Flange sareng Hardware Cina 1.4308 Otomotif  ISO 8062 CT5  0,31 kg
3-2 Sistim EGR tina flanges siklus knalpot mobil 1.4308  Otomotif ISO 8062 CT5  

Katerangan

Flange mobil biasana dianggo pikeun nyambungkeun klep, pipa, pompa sareng alat-alat sanés kana sistem pipa sareng alat bantu. Dina sistem pipa, flanges mobil dilas atanapi ngaco babarengan. Dina sistem, sambungan flange disambungkeun ku dua flanges mobil atawa bolts, sarta gasket nyadiakeun sealing éféktif. Flange mobil téh gampang pikeun ngabersihan jeung beroperasi, sarta gampang pikeun pariksa atawa ngaropéa dina prosés pangropéa, ku kituna pikeun ngurangan biaya pangropéa sakabéh jeung downtime atawa waktu pangropéa.

Dina industri mobil, éta aturan jempol pikeun milih bahan flange mobil nalika milih assembly pipe. Dina kalolobaan kasus, bahan tina mobil flange jeung tube assembly tetep unchanged. Aya seueur desain flange mobil anu sayogi di pasar, sapertos beuheung las, leungeun baju ngageser, datar, buta sareng benang. Desain ieu didamel ku cara anu tiasa nyumponan sarat tina aplikasi target khusus. Sajaba ti éta, pabrik flange mobil ogé getol ngaropéa ukuran béda tina flange nurutkeun pangabutuh pamaké tungtung. Flanges mobil ieu kedah lulus sababaraha standar sateuacan dipasang di pasar, sapertos standar ASME (AS), dimensi Éropa en / DIN, jsb.

Léngkah Ngolah

Gambar→ Kapang → Suntik lilin→ Rakit tangkal lilin→ Cetakan cangkang→ Déwax-buring→ tuang→ Cabut cangkang→ Cuttiing-Griding→ Machining → Deburring → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Kualitas→ Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami