Heliks Huntu Gear pikeun Trailer Bagian

Katerangan pondok:

Pangiriman gear hélik stabil, kapasitas beban kuat, sareng bising sareng dampakna alit. Lamun anjeun naek jeung ka handap gunung, Anjeun kudu mindahkeun ka gear handap mimiti. Malah lamun boga hiji transmisi otomatis, éta kudu ngidinan Anjeun pikeun mindahkeun gears sacara manual. Ngerem bakal ngabantosan mesin dina laju anu langkung luhur nalika naék.

Gear badarat trailer mangrupikeun jinis dukungan teleskopik anu tiasa ngajaga tingkat trailer nalika trailer dibongkar. Alat badarat, ogé katelah penstabil, kedah gaduh kapasitas anu pas sareng dilengkepan unit gear pikeun ngangkat trailer anu dimuat nalika diperyogikeun.


Rincian produk

Tag produk

produk Ngaran Bahan Aplikasi Casting toleransi Beurat
1 Heliks Huntu Gear pikeun Trailer Bagian 1.4308 Trailer ISO 8062 CT5 60 g

Katerangan

Sabaraha gears trailer a?

Aya 10 gears dina treuk biasa. Tapi, sababaraha pabrik ngamuat langkung seueur kana treuk. Aya saloba 18 gears dina crankshaft tina treuk a.

Léngkah Ngolah

Gambar→ Kapang → Suntik lilin→ Rakit tangkal lilin→ Cetakan cangkang→ Déwax-buring→ tuang→ Cabut cangkang→ Cuttiing-Griding→ Machining → Deburring → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Kualitas→ Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami