Manifold sareng bagian otomotif mesin CNC

Katerangan pondok:

Sistem EGR nyaéta sistem sirkulasi ulang gas knalpot, ngaliwatan gas knalpot kana chamber durukan, ku kituna pikeun ngurangan puncak durukan engine, ngahontal tujuan ngurangan émisi NOx. Manifold ieu dianggo dina sistem EGR.

Dina rékayasa otomotif, intake manifold mangrupikeun bagian tina mesin, anu nyayogikeun campuran bahan bakar / hawa kana silinder. Manifold nyaéta hiji (pipa) dikalikeun sababaraha

Gantina, manifold knalpot ngumpulkeun gas haseup tina sababaraha silinder kana sajumlah leutik pipa, biasana turun ka hiji pipa.


Rincian produk

Tag produk

produk Ngaran Bahan Aplikasi Casting toleransi Beurat
4 Manifold sareng bagian otomotif mesin CNC 1.4308 Otomotif ISO 8062 CT5 0,36 kg

Katerangan

Fungsi utama tina intake manifold nyaéta pikeun merata ngadistribusikaeun campuran durukan (atawa hawa tina mesin suntik langsung) ka unggal port asupan tina sirah silinder. Distribusi seragam penting pisan pikeun ngaoptimalkeun efisiensi sareng kinerja mesin. Ogé bisa dipaké salaku rojongan pikeun carburetor, awak throttle, injector suluh jeung komponen mesin séjén.

Dina mesin piston ignition reciprocating, aya hiji vakum parsial dina intake manifold alatan gerakan handap piston jeung pangwatesan throttle nu. Jenis vakum manifold ieu tiasa ageung pisan, sareng tiasa dianggo salaku sumber kakuatan bantu kendaraan, nyetir sistem bantu: rem bantu kakuatan, alat kontrol émisi, kontrol pesiar, ignition sateuacanna, wiper kipas kaca, jandela kakuatan, sistem ventilasi. klep, jsb.

vakum ieu ogé bisa dipaké pikeun nimba sagala blowby piston tina crankcase mesin. Ieu katelah sistem ventilasi crankcase positip dimana gas kaduruk ku campuran bahan bakar / hawa.

Intake manifold sok didamel tina aluminium atanapi beusi tuang, tapi panggunaan bahan plastik komposit langkung populer.

Léngkah Ngolah

Gambar→ Kapang → Suntik lilin→ Rakit tangkal lilin→ Cetakan cangkang→ Déwax-buring→ tuang→ Cabut cangkang→ Cuttiing-Griding→ Machining → Deburring → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Kualitas→ Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami