24 jenis bahan logam jeung ciri maranéhanana ilahar dipaké dina mesin jeung ngolah kapang!

1. 45-kualitas luhur baja struktural karbon, nu paling ilahar dipake sedeng-karbon quenched na tempered baja

Fitur utama: Karbon sedeng anu paling sering dianggo quenched na tempered baja, mibanda sipat mékanis komprehensif alus, hardenability low, sarta gampang rengat salila quenching cai. bagian leutik kudu quenched na tempered, sarta bagian badag kudu dinormalisasi. Conto aplikasi: Utamina dianggo pikeun ngadamel bagian-bagian gerak anu kuat, sapertos impeller turbin sareng piston compressor. Shafts, gears, rak, cacing, jsb Nengetan preheating saméméh las na annealing pikeun relief stress sanggeus las.

2. Q235A (baja A3) -baja struktural karbon paling ilahar dipaké

Fitur utama: Cai mibanda plasticity tinggi, kateguhan jeung kinerja las, kinerja stamping tiis, kitu ogé kakuatan tangtu jeung kinerja bending tiis alus. conto aplikasi: loba dipaké dina bagian jeung struktur dilas kalawan sarat umum. Sapertos tie rods, connecting rods, pins, shafts, screws, nuts, ferrules, brackets, machine bases, wangunan wangunan, sasak, jsb nu teu stressed.

3. 40Cr-salah sahiji sasmita baja paling loba dipaké, milik alloy baja struktural

Fitur utama: Saatos quenching na tempering perlakuan, éta boga sipat mékanis komprehensif alus, kateguhan dampak-suhu lemah sareng sensitipitas kiyeu low, hardenability alus, kakuatan kacapean tinggi nalika minyak-tiis, sarta bagian gampang jeung wangun kompléks nalika cai-tiis. Retakan lumangsung, plasticity tiis-kabentuk nyaeta sedeng, machinability alus sanggeus tempering atanapi quenching na tempering, tapi weldability teu alus, sarta retakan anu gampang lumangsung. Ieu kudu preheated ka 100 ~ 150 ℃ saméméh las. Biasana dianggo dina kaayaan quenched sareng tempered. Carburize carbonitriding jeung perlakuan quenching permukaan frékuénsi luhur.

Conto aplikasi: Saatos quenching na tempering, éta dipaké pikeun rancang-speed sedeng jeung sedeng-beban bagian, kayaning gears alat mesin, shafts, cacing, shafts spline, sleeves thimble, jsb, sanggeus quenching na tempering, sarta frékuénsi luhur. quenching permukaan, éta dipaké pikeun nyieun beungeut kalawan karasa tinggi sarta lalawanan. Bagian grinding, kayaning gears, shafts, spindles, crankshafts, spindles, sleeves, pin, rod nyambungkeun, screws jeung kacang, valves asupan, jeung sajabana, sanggeus quenching na tempering dina suhu sedeng, aranjeunna dipaké pikeun rancang beurat-tugas, sedeng. -Speed ​​dampak Bagian, kayaning rotors pompa minyak, sliders, gears, spindles, collars, jeung sajabana, anu dipaké pikeun rancang-tugas beurat, low-dampak, maké-tahan bagian sanggeus quenching na tempering-suhu low, kayaning cacing, spindles, shafts, collars, jeung sajabana, karbon Di situs nitriding, bagian transmisi kalayan diménsi nu leuwih gede tur luhur-suhu low kateguhan dampak, kayaning shafts, gears, jsb, bakal dijieun.

4. beusi tuang HT150-abu

Conto aplikasi: awak kotak gear, ranjang mesin, awak kotak, silinder hidrolik, awak pompa, awak klep, flywheel, sirah silinder, katrol, panutup bearing, jsb.

5.35-Bahan ilahar dipaké pikeun sagala rupa bagian baku sarta fasteners

Fitur utama: kakuatan ditangtoskeun, plasticity alus, plasticity tiis tinggi, sarta weldability ditarima. Kesel parsial sareng ngagambar tiasa dilakukeun dina kaayaan tiis. Hardenability low, conto aplikasi sanggeus normalizing atanapi quenching na tempering: Cocog jeung manufaktur bagian cross-bagian leutik, bagian nu bisa tahan beban badag: kayaning crankshafts, levers, rod nyambungkeun, kait jeung puteran, jsb, sagala rupa bagian baku, fasteners .

src=http___www.chinazbj.com_uploadfiles_pictures_news_20200319175030_0771.jpg&refer=http___www.chinazbj

 

6, 65Mn-ilahar dipaké spring steel

Conto aplikasi: sagala jinis cinyusu datar ukuran leutik, cinyusu buleud, cinyusu korsi, cinyusu cinyusu, sarta ogé bisa dijieun kana cingcin cinyusu, cinyusu klep, cinyusu clutch, cinyusu marake, cinyusu coil digulung tiis, circlips, jsb

7. 0Cr18Ni9-nu paling ilahar dipake stainless steel (Amérika steel angka 304, angka baja Jepang SUS304)

Fitur sareng aplikasi: Ieu anu paling seueur dianggo salaku baja tahan panas stainless, sapertos alat-alat tuangeun, alat-alat kimia umum, sareng alat-alat industri énergi asli.

8. Cr12-ilahar dipaké tiis karya paeh baja (Amérika baja angka D3, Jepang angka baja SKD1)

Karakteristik sareng aplikasi: baja Cr12 mangrupikeun baja paéh tiis anu seueur dianggo, anu mangrupikeun baja ledeburite tinggi-karbon sareng kromium tinggi. baja ngabogaan hardenability alus sarta lalawanan maké alus; sabab eusi karbon baja Cr12 saluhur 2.3%, éta boga kateguhan dampak goréng, brittleness gampang, sarta gampang formasi carbide eutectic henteu rata; Baja Cr12 disababkeun ku Éta gaduh résistansi ngagem anu saé sareng biasana dianggo pikeun ngadamel punches tiis, punches, blanking mati, heading tiis maot, punches sareng maot tina extrusion tiis maot, bor sleeves, gauges anu meryogikeun résistansi ngagem tinggi kalayan beban dampak anu kirang, Kawat gambar paeh, stamping paeh, thread rolling dewan, jero gambar paeh tur tiis pencét paeh pikeun powder metallurgy, jsb

9. DC53-ilahar dianggo tiis baja paeh diimpor ti Jepang

Fitur sarta aplikasi: High-kakuatan jeung kateguhan tiis-karya paeh baja, Jepang Datong Special Steel Co., Ltd. kelas pabrik baja. Saatos tempering suhu luhur, éta boga karasa tinggi, kateguhan tinggi jeung kinerja motong kawat alus. Dipaké pikeun precision tiis stamping paeh, teken maot, thread rolling maot, blanking tiis maot, punches, jsb 10, SM45-biasa karbon palastik kapang baja (Japanese jumlah baja S45C)

10. DCCr12MoV-ngagem-tahan kromium baja

Doméstik. Dibandingkeun sareng baja Cr12, eusi karbon langkung handap, sareng tambihan Mo sareng V, karbida henteu rata ningkat, MO tiasa ngirangan segregasi karbida sareng ningkatkeun hardenability, sareng V tiasa nyaring séréal sareng ningkatkeun kateguhan. baja ieu hardenability tinggi, cross-bagian bisa ditumpes hardened handap 400mm, sarta masih bisa ngajaga karasa alus tur ngagem lalawanan dina 300 ~ 400 ℃. Cai mibanda kateguhan luhur batan Cr12, robah volume leutik salila quenching, sarta lalawanan maké tinggi. Alus sipat mékanis komprehensif. Ku alatan éta, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun rancang rupa molds kalawan badag cross-bagian, wangun kompléks, sarta tahan dampak gede, kayaning gambar biasa maot, punching maot, punching maot, blanking maot, trimming maot, hemming maot, sarta kawat gambar maot , Tiis. extrusion paeh, gunting motong tiis, ragaji sirkular, parabot baku, alat ukur, jsb

11. baja kromium SKD11-tangguh

Dihasilkeun ku Hitachi, Jepang. Téhnisna ngaronjatkeun struktur casting dina baja jeung refines séréal. Dibandingkeun sareng Cr12mov, kateguhan sareng résistansi ngagem ningkat. Kahirupan jasa tina kapang ieu berkepanjangan.

12. D2-karbon luhur jeung kromium tinggi baja karya tiis

Dijieun di Amérika Serikat. Cai mibanda hardenability tinggi, hardenability, résistansi maké, résistansi oksidasi suhu luhur, résistansi karat alus sanggeus quenching na polishing, sarta deformasi perlakuan panas leutik. Ieu cocog pikeun manufaktur rupa molds karya tiis anu merlukeun precision tinggi jeung umur panjang. , Alat-alat sareng alat ukur, sapertos gambar maot, ekstrusi tiis maot, péso geser tiis, jsb.

13. SKD11 (SLD) -non-deformasi kateguhan baja kromium tinggi

Dihasilkeun ku Hitachi, Jepang. Kusabab kanaékan eusi MO sareng V dina baja, struktur tuang dina baja ningkat, séréal kristal disampurnakeun, sareng morfologi karbida ningkat, janten kakuatan sareng kateguhan baja ieu (kakuatan bending, deflection). , kateguhan dampak) jeung sajabana) leuwih luhur ti SKD1, D2, lalawanan maké ogé geus ngaronjat, sarta ngabogaan résistansi tempering luhur. Prakték parantos ngabuktikeun yén umur kapang baja ieu langkung panjang tibatan Cr12mov. Mindeng manufaktur nuntut kapang, kayaning kapang tensile, dampak The kapang tina kabayang grinding, jsb.

14. DC53-kateguhan luhur jeung baja kromium tinggi

Dihasilkeun ku Datong, Jepang. Teu karasa perlakuan panas leuwih luhur ti SKD11. Saatos suhu luhur (520-530) tempering, éta tiasa ngahontal karasa luhur 62-63HRC. Dina hal kakuatan sareng résistansi ngagem, DC53 ngaleuwihan SKD11. Kakuatan dua kali tina SKD11. The kateguhan of DC53 aya dina Aya sababaraha retakan sarta retakan dina manufaktur kapang karya tiis. Kahirupan jasa ieu greatly ningkat. Stress residual leutik. Stress residual diréduksi sanggeus suhu luhur. Kusabab retakan sareng deformasi saatos prosés motong kawat diteken. The machinability na abrasiveness ngaleuwihan SKD11. Paké Dipaké dina precision stamping maot, forging tiis, gambar jero maot, jsb.

15. SKH-9-umum baja-speed tinggi kalawan lalawanan maké jeung kateguhan

Dihasilkeun ku Hitachi, Jepang. Dipaké pikeun tiis forging paeh, strip mesin motong, drills, reamers, punches, jsb

16. ASP-23-bubuk metallurgy baja speed tinggi

Dijieun di Swédia. Sebaran karbida pisan seragam, résistansi ngagem, kateguhan anu luhur, pamrosésan gampang, ukuran perlakuan panas anu stabil. Dipaké pikeun punches, gambar jero maot, bor maot, panggilingan cutters jeung wilah geser sarta parabot motong lila-hirup lianna.

17. P20--Umumna diperlukeun ukuran kapang palastik

Dihasilkeun di Amérika Serikat. Ieu bisa dioperasikeun ku electro-erosion. Kaayaan pabrik tos hardened HB270-300. Teu karasa quenching nyaéta HRC52.

18.718-paménta tinggi molds palastik badag sarta leutik

Dijieun di Swédia. Utamana pikeun operasi electro-erosion. kaayaan urut pabrik geus pre-hardened HB290-330. Quenching karasa HRC52

19. Nak80-luhureun beungeut eunteung, precision tinggi kapang palastik

Dihasilkeun ku Datong, Jepang. Pra-hardened HB370-400 dina kaayaan ex-pabrik. Quenching karasa HRC52

20, S136-anti korosi jeung kapang palastik eunteung-digosok

Dijieun di Swédia. Pra-hardened HB <215. Quenching karasa HRC52.

21. H13-umum paeh-casting kapang

Dipaké pikeun aluminium, séng, magnésium jeung alloy paeh casting. Hot stamping paeh, aluminium Tonjolan paeh,

22. SKD61-Canggih maot casting kapang

Dihasilkeun ku Hitachi, Jepang, ngaliwatan téhnologi ballast remelting listrik, hirup layanan nyata ningkat ti H13. Hot stamping paeh, aluminium Tonjolan paeh,

23, 8407-Canggih maot casting kapang

Dijieun di Swédia. Hot stamping paeh, aluminium Tonjolan paeh.

24. FDAC-ditambahkeun walirang pikeun ningkatkeun pidangan betah na motong

Teu karasa pabrik tos hardened nyaeta 338-42HRC, nu bisa langsung engraved jeung diolah tanpa quenching na tempering. Hal ieu dipaké pikeun molds angkatan leutik, molds basajan, rupa produk résin, bagian ngageser, sarta bagian kapang jeung waktu pangiriman pondok. kapang seleting, kapang pigura Kacamata.


waktos pos: Jul-09-2021