CNC lathe kaahlian prosés machining

CNC lathe mangrupakeun jenis-precision tinggi na-efisiensi tinggi alat mesin otomatis. Pamakéan lathe CNC tiasa ningkatkeun efisiensi mesin sareng nyiptakeun nilai langkung. Mecenghulna lathe CNC geus nyieun usaha meunang leupas tina téhnologi processing mundur. Téknologi ngolah lathe CNC dibandingkeun sareng lathes biasa. Prosés machining téh sarupa, tapi kusabab lathe CNC hiji-waktos clamping sarta machining otomatis kontinyu pikeun ngalengkepan sakabéh prosedur péngkolan, aspék handap kudu nengetan.

Pilihan lumrah tina jumlah motong

Pikeun ngolah motong logam efisiensi tinggi, bahan anu diolah, alat motong, sareng kaayaan motong mangrupikeun tilu unsur utama. Ieu nangtukeun waktu processing, umur alat jeung kualitas processing. Metodeu machining ekonomis jeung éféktif kudu pilihan lumrah kaayaan motong.

Tilu unsur kaayaan motong: laju motong, laju feed jeung jero motong langsung ngabalukarkeun karuksakan alat. Kalayan kanaékan kagancangan motong, suhu ujung alat bakal naék, anu bakal nyababkeun ngagem mékanis, kimia, sareng termal. Laju motong ningkat ku 20%, umur alat bakal dikirangan ku 1/2.

Hubungan antara kaayaan feed jeung maké dina tonggong alat lumangsung dina rentang pisan leutik. Sanajan kitu, laju feed badag, suhu motong naék, sarta maké deui badag. Cai mibanda pangaruh kirang dina alat ti speed motong. Sanajan pangaruh motong jero dina alat henteu sakumaha badag salaku speed motong sarta laju feed, nalika motong di jero leutik cut, bahan nu bakal motong bakal ngahasilkeun lapisan hardened, nu ogé bakal mangaruhan kahirupan alat. .

Pamaké kedah milih laju motong anu dianggo dumasar kana bahan olahan, karasa, kaayaan motong, jinis bahan, laju eupan, jerona motong, jsb.

Pilihan kaayaan pangolahan anu paling cocog dipilih dumasar kana faktor ieu. Biasa, ngagem stabil sareng umur panjang mangrupikeun kaayaan idéal.

Nanging, dina operasi anu saleresna, pilihan umur alat aya hubunganana sareng ngagem alat, parobihan dimensi anu bakal diolah, kualitas permukaan, motong bising, sareng ngolah panas. Nalika nangtukeun kaayaan ngolah, perlu pikeun ngalaksanakeun panalungtikan dumasar kana kaayaan anu sabenerna. Pikeun bahan hese-prosés kayaning stainless steel sarta alloy tahan panas, coolants atawa bilah kalawan rigidity alus bisa dipaké.

Kumaha nangtukeun tilu unsur motong

Kumaha carana milih tilu elemen ieu neuleu mangrupakeun eusi utama kursus prinsip motong logam. WeChat processing logam extracts sababaraha titik utama. Prinsip dasar pikeun milih tilu unsur ieu nyaéta:

(1) Laju motong (laju linier, laju circumferential) V (m/mnt)

Pikeun milih jumlah révolusi spindle per menit, Anjeun mimitina kudu nyaho sabaraha motong linear laju V kudu. Pilihan V: gumantung kana bahan alat, bahan workpiece, kaayaan ngolah, jsb.

Bahan alat:

Pikeun karbida semén, V tiasa langkung luhur, umumna langkung ti 100m / mnt. Sacara umum, parameter téknis disayogikeun nalika mésér sabeulah:

Sabaraha speeds linier bisa dipilih nalika ngolah bahan naon. Baja-speed tinggi: V ngan bisa low, umumna teu leuwih ti 70 m / mnt, sarta di hal nu ilahar, éta kirang ti 20-30 m / mnt.

Bahan workpiece:

Pikeun karasa tinggi, nilai V low; pikeun beusi tuang, nilai V low. Nalika bahan alat ieu cemented carbide, bisa jadi 70 ~ 80 m / mnt; pikeun baja low-karbon, V bisa leuwih ti 100 m / mnt. Pikeun logam non-ferrous, V bisa leuwih luhur (100 ~ 200m / mnt). Pikeun baja hardened sarta stainless steel, V kudu leuwih handap.

Kaayaan ngolah:

Pikeun machining kasar, V kudu leuwih handap; pikeun pagawean, V kudu luhur. Sistem kaku tina alat mesin, workpiece, sarta alat goréng, sarta V disetel ka low. Upami S anu dianggo ku program CNC nyaéta jumlah révolusi spindle per menit, maka S kedah diitung dumasar kana diaméter workpiece sareng laju motong linier V: S (revolusi spindle per menit) = V (motong laju linier) * 1000 / (3.1416 * workpiece Diaméterna) Lamun program CNC ngagunakeun speed linier konstan, mangka S bisa langsung ngagunakeun motong linear speed V (m / mnt)

(2) Jumlah feed (jumlah motong)

F utamana gumantung kana sarat roughness permukaan workpiece nu. Nalika pagawean, sarat permukaan anu luhur, sarta jumlah motong leutik: 0.06 ~ 0.12mm / spindle rotasi. Nalika roughing, éta hadé pikeun jadi leuwih badag. Ieu utamana ditangtukeun ku kakuatan alat. Sacara umum, éta tiasa langkung ti 0,3. Nalika sudut clearance utama alatna ageung, kakuatan alatna kirang, sareng jumlah feed henteu tiasa ageung teuing. Salaku tambahan, kakuatan alat mesin, kaku tina workpiece sareng alat ogé kedah dipertimbangkeun. Program CNC nganggo dua unit laju feed: mm / mnt, mm / spindle per revolusi, unit anu dianggo di luhur nyaéta mm / spindle per revolusi, upami anjeun nganggo mm / mnt, anjeun tiasa nganggo rumus pikeun ngarobih: feed per menit = per Jumlah ngarobah kana alat * spindle révolusi per menit

(3) Kedalaman potong (cutting depth)

Nalika réngsé, umumna tiasa kirang ti 0,5 (nilai radius). Nalika roughing, éta ditangtukeun dumasar kana kaayaan workpiece, alat jeung alat mesin. Sacara umum, hiji lathe leutik (diaméter processing maksimum nyaéta handap 400mm) dipaké pikeun ngarobah No.. 45 baja dina kaayaan dinormalisasi, sarta jero motong di arah radius umumna henteu ngaleuwihan 5mm. Ogé dicatet yén lamun speed spindle of lathe nu adopts régulasi speed konversi frékuénsi biasa, nalika speed spindle per menit pisan low (kirang ti 100 ~ 200 rpm), kakuatan kaluaran motor bakal nyata ngurangan. Jero jeung laju feed ngan bisa dihontal pisan leutik.

Milih hiji alat cukup

1. Nalika péngkolan kasar, milih alat kalawan kakuatan tinggi na durability alus pikeun minuhan sarat badag deui-nyengkram jeung feed badag nalika péngkolan kasar.

2. Nalika rengse péngkolan, milih-precision tinggi jeung parabot awét pikeun mastikeun sarat tina akurasi machining.

3. Dina raraga ngurangan waktu robah alat jeung mempermudah setelan alat, knives clamped mesin jeung mesin clamped wilah kudu dipaké saloba mungkin.

Pilihan wajar tina fixtures

1. Coba ngagunakeun fixtures umum pikeun clamp workpiece nu, ulah ngagunakeun fixtures husus;

2. Datum positioning bagian coincides ngurangan kasalahan positioning.

Nangtukeun jalur ngolah

Jalur pamrosésan nyaéta jalur gerakan sareng arah alat relatif ka bagian nalika ngolah alat mesin anu dikontrol indéks.

1. Kudu bisa mastikeun akurasi processing jeung sarat roughness permukaan;

2. Jalur processing kudu disingget saloba mungkin pikeun ngurangan waktu perjalanan alat dianggurkeun.

Hubungan antara jalur ngolah sareng sangu ngolah

Ayeuna, dina kaayaan yén lathe CNC teu ngahontal pamakéan populér, kaleuwihan margin on kosong, utamana margin ngandung forging na casting lapisan kulit teuas, kudu disusun dina lathe biasa pikeun ngolah. Lamun kudu ngagunakeun lathe CNC pikeun ngolah, Anjeun kudu nengetan susunan fléksibel tina program.

Titik utama tina instalasi fixture

Ayeuna, sambungan antara cuk hidrolik sareng silinder clamping hidrolik diwujudkeun ku rod dasi. Poin utama clamping cuk hidrolik nyaéta kieu: Kahiji, make leungeun pindah ka nyabut nut dina silinder hidrolik, nyabut tube tarikan, sarta tarik kaluar ti tungtung deui spindle nu. Paké leungeun pindah ngaleupaskeun cuk ngaropéa screw pikeun nyoplokkeun cuk.


waktos pos: Jun-24-2021