klep diafragma usaha Rotary

Katerangan pondok:

Bagian ieu disebut klep diafragma Rotary. Sareng dianggo pikeun industri Kimia.

Naon fungsi klep diafragma?

Klep diafragma nyaéta klep on-off dua arah. Aranjeunna ngadalikeun aliran cairan ku nyaluyukeun aréa sedeng asup jeung kaluar klep nu, éféktif ngarobah laju jeung speed klep nu.


Rincian produk

Tag produk

produk Ngaran Bahan Diménsi Aplikasi Casting toleransi Beurat
1 (1) Cina pabrik klep diafragma usaha Rotary AISI 304 100 * 120 mm Industri Kimia 0,01 mm 0,105 kg

 

Katerangan

Naon fungsi actuator klep?

Actuator klep nyaéta pikeun muka sareng nutup klep. valves dioperasikeun sacara manual merlukeun ayana batur pikeun nyaluyukeun aranjeunna ngagunakeun sambungan langsung atawa geared kana bobot teh. Kahiji, actuator klep mangrupakeun klep kontrol.

Naon klep kontrol Rotary?

Muterkeun klep kontrol. Klep kontrol Rotary nyaéta klep kontrol arah anu didorong ku gerakan Rotary. Kalayan tekanan tinggi sareng kinerja bocor enol, klep dirarancang sareng didamel pikeun nyumponan kabutuhan anjeun pikeun superstruktur sareng aplikasi jero cai.

Jenis bahan naon anu dianggo pikeun diafragma?

Diafragma klep kontrol didamel tina karét, bahan anu katelah "elastomer". Salian ngadalikeun diafragma klep, elastomer ogé dipaké dina korsi klep jeung O-cingcin valves kontrol, régulator, controller suhu, sarta lolobana alat kontrol minyak jeung gas.

Léngkah Ngolah

Gambar→ Kapang → Suntik lilin→ Rakit tangkal lilin→ Cetakan cangkang→ Déwax-buring→ tuang→ Cabut cangkang→ Cuttiing-Griding→ Machining → Deburring → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Kualitas→ Bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami