Palayanan

isys-white

Pamastian kualitas

1
2
3

1. Sasuai ketat jeung dibekelan sistem jaminan kualitas parusahaan, nurutkeun peraturan nasional jeung lokal jeung sarat tina dokumén kontrak, netelakeun tanggung jawab pausahaan.

2. Urang bakal mayar datangna mulang ka kualitas produk jangji sanggeus pangiriman, solicit pamadegan, sarta ngalakukeun pakasaban alus tina jasa jeung sikep haté, ku kituna pikeun mastikeun yén kualitas produk sakabéh ngahontal standar hadé.

3. Dina periode jaminan kualitas, urang bakal nelepon bantuan teknis pikeun ngajawab masalah encountered ku parusahaan anjeun dina pamakéan, ku kituna pikeun mastikeun karya normal Anjeun.

Jasa tambahan

Material testing

Tés bahan

Technical support

Bantosan Téknis

service

18 Jam jasa online

Product cleaning

beberesih produk

Product assembly

Majelis produk

Product packing

bungkusan produk